Onkologji Hematologjike

Hematologjia është shkencë mjekësore që shqyrton çrregullime të ndryshme të lidhura me gjakun. Përveç kësaj, ai është i interesuar për transplantin e palcës së kockave, shpretkës dhe organeve gjakformuese.

Onkologji Hematologjike

Hematologjia është shkencë mjekësore që shqyrton çrregullime të ndryshme të lidhura me gjakun. Përveç kësaj, ai është i interesuar për transplantin e palcës së kockave, shpretkës dhe organeve gjakformuese. Hematologjia, e njohur si pjesë e departamentit të mjekësisë së sëmundjeve të brendshme, merret me kushte të tilla si mungesa e hekurit, anemia qelizore, anemia e lidhur me traumën, mielogibroza, leucemia, transfuzioni i gjakut, transplantimi i palcës së kockave dhe qelizave staminale.

İlgili Tedaviler