Rreth Nesh

Për ne janë të rëndësishme proceset e trajtimit të pacientëve tanë që vijnë nga jashtë dhe koha që ata do të kalojnë në vendin tonë. Stafi ynë ekspert do të kujdeset veçanërisht për ju në mënyrë që të keni një përvojë unike në akomodim, mirëseardhje, transferim dhe shërbimet që ne do t’ju ofrojmë.

Shërbimi Shëndetësor Botëror
Tani është në Turqi

Turqia ka shkëlqyer si një yll në turizmin shëndetësor vitet e fundit, falë kujdesit shëndetësor të klasit botëror, shërbimit të personalizuar, numrit të institucioneve dhe organizatave shëndetësore të akredituara, kohëve të shkurtra të pritjes, cilësisë së shërbimit të miratuar dhe vendndodhjes gjeografikisht strategjike. Me kuptimin tonë të shërbimit cilësor, hoteleve të kontraktuara komode, spitaleve teknologjike, stafit tonë të ekspertëve dhe shërbimit të transportit, VIAS e konsideron shëndetin tuaj për ju në çdo hap.

Turqia ka qenë një vend shumë i popullarizuar në turizmin shëndetësor në vitet e fundit, falë sistemit të saj shëndetësor dhe mjekëve të trajnuar mirë. Falë shërbimeve të avancuara të akomodimit dhe popullit mikpritës turk, ju takon të shijoni trashëgiminë kulturore dhe historike.

Misioni yne

  • Ofrimi i shërbimeve me cilësi të lartë për pacientët nga të gjitha sferat e jetës.
  • Të kryhen studime që rrisin shkallën e punësimit.
  • Për të përfaqësuar me sukses vendin tonë në arenën e sektorit ndërkombëtar.
  • Të zbatojmë praktika që sigurojnë zhvillimin e vazhdueshëm të shoqërisë sonë personelit.

Vizioni yne

  • Ofrimi i shërbimeve shëndetësore të cilësisë së lartë për të gjithë me një qasje të barabartë dhe holistike.
  • Për t'i shtuar ngjyra proceseve të trajtimit të klientëve tanë me moderne risitë.
  • Të ofrojmë cilësi të lartë jete në sëmundje dhe shëndet për të gjithë njerëzit që u shërbejmë.

Shërbim shëndetësor komod

Ne punojmë për të ofruar një shërbim shëndetësor të besueshëm dhe komod nga Turqia në botë, me shërbimet tona të akomodimit dhe transportit, përmes kontratave që kemi bërë me shumë ofrues të kujdesit shëndetësor.

Si VIAS, ne ofrojmë shërbime shëndetësore për botën nga Turqia, një nga vendet ku turizmi shëndetësor është më i preferuari, me shumë hotele të kontraktuara dhe ju lehtësojmë proceset e trajtimit.