Kirurgjia Estetike

Kirurgjia estetike është një degë e kirurgjisë që heq aspektet që individët nuk i pëlqejnë në pamjen e tyre dhe i bën individët të ndihen shumë më të lumtur dhe më të qetë.

Kirurgjia Estetike

Kirurgjia estetike është një degë e kirurgjisë që heq aspektet që individët nuk i pëlqejnë në pamjen e tyre dhe i bën individët të ndihen shumë më të lumtur dhe më të qetë. Kirurgjia estetike, e cila është nëndegë e kirurgjisë plastike, është një fushë kirurgjikale që individët e aplikojnë vullnetarisht. Qëllimi kryesor në këtë fushë të kirurgjisë, e njohur si kirurgjia estetike ose kozmetike është eliminimi i shqetësimeve estetike.

Në kuadër të kirurgjisë plastike kryhen operacionet e mëposhtme;

  • Estetika e hundës
  • Estetika e gjoksit
  • Operacione të ngritjes së barkut, këmbëve, krahëve, ngritjes së fytyrës
  • Heqja e yndyrës (Liposuction) me laser dhe metodën vazer
  • Estetika e qepallave
  • Operacioni i mollëzës
  • Estetika e zonës gjenitale
  • Gjinekomastia
  • Kirurgji e veshëve

Trajtime të ngjashme