Kirurgjia Otorinolaringologjike (ORL)

Kirurgji e ORL-së është një degë e shkencës kirurgjikale që merret me veshin, kokën, qafën, hundën dhe fytin.

Kirurgjia Otorinolaringologjike (ORL)

Kirurgji e ORL-së është një degë e shkencës kirurgjikale që merret me veshin, kokën, qafën, hundën dhe fytin. Diagnoza dhe trajtimi i sëmundjeve të ndryshme që ndodhin në këto rajone bëhen nga departamenti i otorinolaringologjisë. ORL merret me trajtimin e sëmundjeve si dhimbje koke, sinusit, dhimbje kronike, tringëllimë në veshët, gërhitje, inflamacion. Kirurgjia ORL kryen ndërhyrje kirurgjikale në raste të tilla si zbulimi masiv në zonën e kokës dhe qafës, sëmundjet e paratiroides, tiroides, gjëndrave të pështymës, tumorit, estetikës së hundës, mjekimit të daulles së veshit, humbjes së dëgjimit.

İlgili Tedaviler