Shërbimi Shëndetësor Botëror

Për ne janë të rëndësishme proceset e trajtimit të pacientëve tanë që vijnë nga jashtë dhe koha që ata do të kalojnë në vendin tonë. Stafi ynë ekspert do të kujdeset veçanërisht për ju në mënyrë që të keni një përvojë unike në akomodim, mirëseardhje, transferim dhe shërbimet që ne do t’ju ofrojmë.

Vias Turizmi Shëndetësor Shërbimi Shëndetësor në Botë

Turqia ka shkëlqyer si një yll në turizmin shëndetësor vitet e fundit, falë kujdesit shëndetësor të klasit botëror, shërbimit të personalizuar, numrit të institucioneve dhe organizatave shëndetësore të akredituara, kohëve të shkurtra të pritjes, cilësisë së shërbimit të miratuar dhe vendndodhjes gjeografikisht strategjike. Me mirëkuptimin tonë për shërbimin cilësor, hotelet e kontraktuara komode, spitalet teknologjike, stafin tonë ekspert dhe shërbimin e transportit, VIAS e konsideron shëndetin tuaj për ju në çdo hap.

    Vias Shërbimet e Turizmit Shëndetësor